

RRTVA tours are planned to allow for two learning outcomes:

- 1. Expose parents to the type of learning that occurs through technology education programs.
- 2. Allow parents to see first-hand what technology options are available to the Morden students and where they will be studying should they choose one of the options available through the RRTVA.

Contact names and phone numbers are listed at www.rrtva.ca

A proposed itinerary is listed below. All times are approximate.

<u>Activity</u>	<b>Duration</b>	<u>Start</u> <u>Finish</u>
1. Meet at EMMS: Introductions:	10 Min	9:20 9:30
2. Travel to GVC	15 Min	9:30 9:45
3. Tour Automotive Technology at GVC	10 Min	9:45 9:55
4. Travel to Northlands Parkway Collegiate	10 Min	9:55 10:05
5. Tour of Electrical, Esthetics, Hairstyling, Culinary, Baking	25 Min	10:05 10:30
6. Travel to GVCTEC	10 Min	10:30 10:40
7. Tour of Heavy Duty Equipment Technology	10 Min	10:40 10:50
8. Travel to Miller Collegiate, Altona,	30 Min	10:50 11:20
9. Tour of, Culinary Arts & Carpentry	20 Min	11:20 11:40
10. Lunch at Miller Culinary	50 Min	11:40 12:30
11. Travel to Morden Piping Shop	40 Min	12:30 1:10
12. Tour Morden Piping Shop	15 Min	1:10 1:25
13. Travel to Morden Welding	5 Min	1:25 1:30
14. Tour Welding Program	20 Min	1:30 1:50
15. Travel to MCI/EMMS bus loop	5 Min	1:55 2:00
16. Tour ends at MCI/EMMS		2:00



**Morden PAC Tour** Program Tour Itinerary Tuesday, December 10<sup>th</sup>, 2019

